Пекельна Макіївка: Міноборони підтвердило знищення гігантського складу артснарядів та ракет для «ГРАДів»

15:01, 06.07.2023
Пекельна Макіївка: Міноборони підтвердило знищення гігантського складу артснарядів та ракет для «ГРАДів»

Тільки за добу 5 липня знищено 6 складів боєприпасів на одному лише таврійському напрямку.

Яскравим прикладом ефективної роботи українських артилеристів, які нанесли вогневе ураження, та аеророзвідників, котрі корегували удар – є прильоти по складам у тимчасово окупованій Макіївці.

 

Як інформує УМ, про це 6 липня повідомила у телеграм-каналі заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

 

"Ми все бачимо. Щодня ЗСУ знаходить і знищує склади та логістичні вузли окупантів. Тільки за минулу добу знищено 6 складів боєприпасів на одному лише Таврійському напрямку", - зазначила вона.

 

За словами чиновниці, це наша відповідь на лобові штурми ворога.

 

"Ми наносимо ефективні, болючі точкові удари, знекровлюємо окупанта, для якого нестача боєприпасів та пального раніше чи пізніше стане фатальною. В сучасній війні логістичні цілі є ключовими", - зазначила Маляр.

 

"Вже можу розповісти більше про влучання в Макіївці. Це яскравий приклад ефективної роботи українських артилеристів, які нанесли вогневе ураження, та аеророзвідників, котрі корегували удар. Знищено справді великий склад, де зберігалася значна кількість артилерійських снарядів та ракет для РСЗВ БМ-21 "ГРАД", - резюмує вона.

 

Нагадаємо, що 4 липня в Макіївці лунали вибухи. 5 липня Сили оборони знову завдали удару по місту, горіла нафтобаза окупантів.

 

Як повідомляла УМ, під Краснодаром стався потужний вибух на аеродромі з «шахедами».