На Харківщині рашисти вгатили по лікарні й багатоповерхівкам спричинивши пожежу

09:27, 07.02.2023
На Харківщині рашисти вгатили по лікарні й багатоповерхівкам спричинивши пожежу

У Вовчанську Чугуївського району ворожий снаряд поцілив у міську лікарню. (Фото: Телеграм Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА)

Обстрілювати з танків, мінометів та артилерії окупанти продовжували й минулої доби: під їх вогонь потрапили населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів, що межують з лінією зіткнення на Харківщині.

 

Як інформує УМ, про це 7 лютого повідомив у Телеграм-каналі глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

 

Як зазначається, під ударом були Вовчанськ, Стрілеча, Глибоке, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка та ін.

 

"У Вовчанську Чугуївського району ворожий снаряд поцілив у міську лікарню. Горів дах на площі 150 м.кв. З бомбосховища лікарні евакуйовано 8 осіб. Крім того, внаслідок обстрілу міста згорів автомобіль цивільних, пошкоджено приватний будинок і трансформаторний стовп", - йдеться у повідомленні.

 

У Куп’янському районі через обстріли пошкоджено дві житлові 5-поверхівки, приватний будинок і господарчі споруди. На щастя, обійшлося без постраждалих.

 

Синєгубов також нагадує, що триває гуманітарне розмінування області. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 13 вибухонебезпечних предметів.

 

"На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають втрат російським окупантам", - резюмує Синєгубов.

 

Як повідомляла УМ, в Харкові від ранкового обстрілу серйозно постраждав ВНЗ.