Відчуваєте липку кров? Кислиця порівняв рф у ООН із м’ясником у палаті

18:06, 14.01.2023
Відчуваєте липку кров? Кислиця порівняв рф у ООН із м’ясником у палаті

Знімок з портретами 15 членів Радбезу ООН, на яких портрет Небензі наче залитий кров’ю. (twitter.com/SergiyKyslytsya)

Посол України в ООН Сергій Кислиця поцікавився у членів Радбезу ООН, як це бути поруч із м’ясником у палаті після влучання російської ракети у багатоквартирний будинок у Дніпрі.

 

Як інформує Україна молода, до членів Радбезу ООН Сергій Кислиця публічно звернувся в соціальній мережі Twitter у суботу, 14 січня.

 

Зокрема, український дипломат запитав їх, як це бути поруч із м’ясником у палаті, а також, чи відчувають вони теплу та липку кров, коли потискають руку послу рф в Радбезі ООН Василю Небензі.

 

До твіту він прикріпив знімок з портретами 15 членів Радбезу ООН, на яких портрет Небензі наче залитий кров’ю.

 

Він також оприлюднив фото з Дніпра після теракту 14 січня, де внаслідок ракетної атаки росіяни влучили у багатоквартирний будинок.

 

«Наступного разу, коли ви потиснете йому руку, подумайте про мирних жителів, убитих російськими ракетами в Дніпрі! Подумайте про це, коли різники говорять про російську церкву, яка благословила російську армію», – написав пан Кислиця.

 

 

Зауважимо, що у Дніпрі російськими терористами зруйновано щонайменше один під’їзд, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день.

 

Станом на 17.35 у лікарнях уже 27 поранених внаслідок ракетної атаки по житловому будинку у Дніпрі. Також відомо про двох загиблих. Згодом керівник ОВА Дніпропетровщини Дмитро Резніченко повідомив, що кількість жертв зросла до п’яти осіб.

 

Як повідомляла «УМ», у суботу російські терористи завдали масованого ракетного удару по різним регіонам України.

 

Президент України Зеленський хоче особисто відвідати ООН та виступити на Генасамблеї напередодні річниці російського вторгнення.