У Куп’янську виявили списки місцевих зрадників-поліцаїв та колаборантів з доносами – ДБР, фото

13:59, 02.12.2022
У Куп’янську виявили списки місцевих зрадників-поліцаїв та колаборантів  з доносами – ДБР, фото

Виявлена ДБР схованка окупантів із цінними документами. (Фото: сайт ДБР)

На Харківщині в Куп’янському районі Працівники ДБР у взаємодії з Харківською обласною прокуратурою виявили схованку з важливими документами, які окупанти не встигли знищити під час відступу.

 

Як інформує УМ, про ц е 2 грудня повідомили в пресслужбі на сайті ДБР та у Харківській облпрокуратурі.

 

«Вилучені правоохоронцями документи є підґрунтям для відкриття кримінальних проваджень за фактами держзради та колабораційної діяльності», - сказано, в одному із повідомлень.

 

 

 У схованці було знайдено особові справи співробітників так званого окупаційного відділу поліції, письмові згоди на співпрацю зрадників-правоохоронців, розпорядження окупаційного керівництва, табелі робочого часу, накази про призначення на посади, анкети, фотографії та багато іншого.

 

 Крім того, виявлено доноси місцевих колаборантів, які "здавали" окупантам патріотів та учасників АТО.

 

Нагадаємо, що 22 листопада СБУ викрила на співпраці з ворогом двох колишніх керівників структурного підрозділу Південної залізниці на Харківщині.

 

 

29 листопада правоохоронці викрили депутатку, яка впроваджувала російську освіту на Харківщині, її підозрюють у колабораційній діяльності.

 

Також СБУ викрила жителя Балаклії в Харківській області, який добровільно став "помічником начальника управління" окупаційної адміністрації росіян і наглядав за роботою підприємців.

 

 

Як повідомляла УМ, ДБР затримало колаборанта з «команди Сальдо».