Данілов відреагував на чергові ядерні погрози Медведєва

18:02, 01.11.2022
Данілов відреагував на чергові ядерні погрози Медведєва

Застосування ядерної зброї для росії буде суїцидом— Данілов

Колишній президент і заступник глави Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв черговий раз вдався до залякувань, заявивши , що росія може застосувати ядерну зброю у випадку, якщо Україна переможе у війні і відвоює власні окуповані рф території.

 

Як інформує Україна молода,відповідний пост політик опублікував у своєму Telegram-каналі.

 

За словами колишнього російського президента, можливе повернення раніше захоплених частин України стане причиною, щоб застосувати 19 -й пункт держполітики рф щодо ядерного стримування.

 

«І хто тоді планує ядерний конфлікт, дозвольте дізнатися?— запитав Медведєв,—

Що це, як не пряма провокація світової війни із застосуванням ядерної зброї?»— написав він, закликавши називати речі своїми іменами.

 

Медведєв поскаржився на позицію Заходу щодо того, що Росії не можна дати перемогти у війні. Перемогу України та вихід ЗСУ на кордони станом на 1991 рік Медведєв вважає "загрозою існуванню" Росії та розпадом "нинішньої" РФ. 

 

Через це, за його словами, Росія може піти на застосування ядерної зброї. 

 

Російський політик укотре повторив мантру Кремля про колективний Захід, який штовхає країни до нової світової війни. Однак повна та беззаперечна перемога Росії, за твердженнями Медведєва, врятує планету від глобальної катастрофи.

 

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов у відповідь на чергові погрози написав для Медведєва "пам'ятку" і порадив роздрукувати її, повторювати вголос щонайменше тричі на добу, а також до та після вживання міцного алкоголю. Також він наголосив, що Україна переможе у війні, а застосування ядерної зброї для Росії буде суїцидом.

 

Цитуємо дослівно:

1. Росія остаточно і безповоротно програє.

2. Кремлівський режим сам, добровільно запустив процес розпаду недоімперії та фейк-федерації.

3. Усі території, окуповані Московією, будуть повернуті, що стосується не лише України, а й Грузії, Молдови, Японії та інших країн та народів. Білорусь буде вільною, в тому числі від російських окупантів, країною.

 

4. Загроза та застосування ядерної зброї РФ – це акт суїциду. Росія остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу. Дітей та дружин на Марс не сховаєте, а їм навряд чи хочеться з палаців на Рубльовці, Сардинії та інших дубаїв – "прямо в рай".

5. Повна денуклеаризація – кінцева мета демонтажу РФ. Цей останній гнилий зуб має і буде вирваний з пащі розлюченої істоти. І лише це гарантія безпеки для світу та України".

 

У разі застосування ядерної зброї, наслідки для росії "будуть катастрофічними, важкими, сильними та глибокими", повідомили у Держдепі США.

 

Учора у Британії попередили Росію, що будь-яке застосування ядерної зброї змінить природу конфлікту.

 

Як повідомляла УМ, Президент США Джо Байден в черговий раз попередив Росію щодо використання тактичної ядерної зброї в Україні, заявивши, що така ескалація стане «надзвичайно серйозною помилкою».