Референдуми на Донбасі мають величезне значення – Медведєв

11:27, 20.09.2022
Референдуми на Донбасі мають величезне значення – Медведєв

"Посягання на територію Росії - злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту», - написав дмитро медведєв у Телеграм.

дмитро медведєв, заступник голови Ради безпеки рф переконаний в необхідності проведення псевдореферендумів на окупованих частинах Донбасу та приєднання їх до Росії, оскільки це дозволить загарбникам говорити про напад на РФ у разі продовження бойових дій.

 

Як інформує УМ, про це 20 вересня Медведєв написав у Telegram.

 

«Після їхнього (псевдореферендумів – УМ.) проведення і прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру. Посягання на територію Росії - злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту», - написав, зокрема, соратник путіна.

 

Медведєв переконаний, що дії росіян, які суперечать міжнародному праву, треба буде закріпити у Конституції рф, щоб "жодна посадова особа не змогла повернути ці рішення назад".

 

Нагадаємо, що 19 вересня так звані "громадські палати" терористичних "ЛНР" і "ДНР" закликали негайно ініціювати незаконні "референдуми" про визнання їх суб'єктами Російської Федерації. Це відбувається на тлі просування контрнаступу українських захисників із Харківської області у Луганську.

 

В Офісі президента України запевнили Росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми – це фікція, яка нічого не змінить у правовому статусі захоплених земель.

 

Як повідомляла УМ, заступник голови Ради безпеки рф, експрезидент дмитро медведєв тишком-нишком видалив з соціальних мереж скандальний пост про "судний день" у разі удару ЗСУ по Криму.