У Харкові росіяни поцілили у багатоповерхівку: є жертви

15:49, 15.08.2022
У Харкові росіяни поцілили у багатоповерхівку: є жертви

Наслідки обстрілів Салтівського району міста Харків

Російські окупанти черговий раз обстріляли цивільну інфраструктуру Харкова, поціливши по харківському житловому масиву Салтівка, унаслідок чого 5 людей поранені, 2 знаходяться у важкому стані, 1 людині надана допомога на місці.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, мер Харкова  Ігор Терехов у Telegram
 
«Обстріл Салтівського району. Двоє поранених. Знову поряд із зупинкою громадського транспорту»,— зазначив Терехов.
 
Також він повідомив, що у тому ж Салтівському районі обстріляно дев'ятиповерхівку, приліт на дах, попередньо без жертв. Горить гаражний кооператив.
 
Згодом міський голова написав про третій приліт на масив – у результаті обстрілу посікло машини, вибито у будинку скло, постраждав дитячий майданчик. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.
 
«Внаслідок ранкового обстрілу п'ятеро харків'ян поранено. Усіх госпіталізовано, з ними працюють лікарі»,— зазначив очільник міста.
 
Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що наразі 4 людей шпиталізовано, 2 з них - у тяжкому стані. 1 людині надали допомогу на місці.
 
Як повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, одна з поранених під час обстрілу померла в лікарні.
 
Як відомо, у ніч на 15 серпня російські ракети влучили у будівлю підприємства у Харкові, пошкодили об'єкт інфраструктури та промислову будівлю в Мерефі, завдали удару по Чугуєву. 
 
Як повідомляла УМ,  російські окупанти в ніч проти 15 серпня нанесли ракетний удар по м. Мерефа на Харківщині. Пошкоджено підприємство, інфраструктурний об’єкт і церкву.