ЗСУ знищили ворожі склади з боєприпасами на Харківщині та на Херсонщині.

20:31, 16.05.2022
ЗСУ знищили ворожі склади з боєприпасами на Харківщині та на Херсонщині.

У ворога боєприпасів поменшало: українські військові знищили кілька складів російської армії

Українські захисники ліквідували  польовий склад боєприпасів російської армії в Ізюмі на Харківщині та в селищі Давидів Брід на Херсонщині.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
 
Зазначається, що Сили оборони нанесли вогневе ураження по ворожих складах у місті Ізюмі, внаслідок чого знищено значний запас боєприпасів.
Також Сили оборони України здійснили вогневе ураження польового складу боєприпасів противника в районі населеного пункту Давидів Брід, що розташоване у Великоолександрівській селищній громаді Бериславського району Херсонської області.
 
Нагадаємо, на Херсонщині та Миколаївщині російські окупанти не ведуть наступальні дії, а продовжують укріплюватися на позиціях. Українські ракетно-артилерійські підрозділи разом з авіацією завдали понад 100 ударів по позиціях військових злочинців РФ. Внаслідок чого на Херсонщині в Чорнобаївці знищили склад боєприпасів, а також 75 окупантів та майже 20 одиниць техніки.
 
Окрім того, на Харківському напрямку ворог намагався вести бойові дії в напрямку населеного пункту Тернова, успіху не мав.
 
На Сєвєродонецькому напрямку окупанти вели бої в районі населеного пункту Борівське, зазнали втрат.
 
На Бахмутському напрямку в районі Гірського російські окупанти зазнали втрат та відійшли.
 
На Курахівському напрямку ворог наступав в районі Марʼїнки та Новомихайлівки, успіху не мав.
 
Нагадаємо, бойова група К2 зупинила наступ ворожих танків на Донеччині.
 
Як повідомляла УМ, сьогодні на територію України під прикриттям вогню намагалася зайти російська диверсійно-розвідувальна група. Прикордонники відігнали диверсантів, які проривалися на Сумщину.