У бою за місто Щастя знищено до 50 загарбників

10:11, 24.02.2022
У бою за місто Щастя знищено до 50 загарбників

На Київщині ворог обстріляв один з об'єктів ДПСУ в тилу, на Київщині. (Фото ДПСУ)

Бійці ЗСУ відбили у ворога місто Щастя, що на Луганщині, яке на світанку у четвер атакувала російська армія.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

 

«Щастя відбито, противник зазнав втрат. Місто Щастя (Луганська область), яке було атаковано російським агресором, відвойовано. При спробі нападу знищена техніка і вбито біля 50 ворогів.  Щастя в наших руках!», - йдеться у повідомленні.

 

Водночас, Держава прикордонна служба України повідомляє, що до Луганської  області, прикриваючись символікою ОБСЄ, зайшла колона російських танків, триває бій.

 

«На Луганщині на рубежі Красна Талівка, Мілове, Городище зайшли колони російських танків. Ворог підступно виставив в перед колони автомобілі білого кольору з символікою ОБСЄ. Наразі на цьому рубежі йдуть бойові дії», - повідомляє ДПСУ.

 

Прикордонники, бійці ЗСУ та Нацгвардії тримають оборону.

 

Також українські військові ведуть бій з російськими загарбниками на Херсонщині.

 

«Прикордонні підрозділи діють відповідно до ситуації, що розгортається на ділянках відповідальності та у взаємодії з усіма силами оборони. В районі населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області військовослужбовці ведуть бій з противником», - повідомляє ДПСУ.

 

ДОПОВНЕНО: В районі Скадовська прикордонну комендатуру швидкого реагування обстрілюють з російських вертольотів.  Наразі відомо про 3 загиблих прикордонників. Є поранені. Незважаючи на це прикордонники ведуть бій з окупантом.
 

На Київщині ворог обстріляв, ймовірно з ракетного озброєння один з об'єктів ДПСУ в тилу, на Київщині. 

 

Як повідомляла «УМ», раніше ЗСУ знищили 2 танки та кілька вантажівок російських окупантів в районі н.п. Щастя на Луганщині. Також захисники України збили 5 літаків та 2 гелікоптери ворога.