Депутат-«слуга» Трубіцин на волі завдяки внесеній багатомільйонній заставі

11:39, 16.02.2022
Депутат-«слуга» Трубіцин на волі завдяки внесеній багатомільйонній заставі

Гроші вирішують все: "слуга" Трубіцин явно задоволений.

За депутата Київської міської ради від фракції «Слуга народу» Владислава Трубіцина, якого підозрюють в хабарництві, внесли визначену судом заставу в майже 15 мільйонів гривень. Він вийшов із СІЗО.

 

Як інформує УМ, про це стало відомо від інсайдерських джерел у ВАКСі.

 

Як стало відомо, крім цього також було внесено застави за виконувача обов'язків директора КП "Міський магазин" Амана Моламова та його заступника Олексія Непряхіна.

 

Нагадаємо, що увечері 9 лютого стало відомо, що детективи НАБУ викрили депутата Київради від "Слуги народу" Трубіцина на вимаганні від підприємця хабара у розмірі 1,2 мільйона гривень. Депутат обіцяв бізнесменові видати дозволи на вуличну торгівлю у різних районах Києва.

 

Трубіцину вдалося втекти від детективів. Надвечір НАБУ повідомило про затримання депутата та ще 5 фігурантів незаконної схеми.

 

Вищий антикорупційний суд заарештував підозрюваного у хабарництві Трубіцина з альтернативою застави у розмірі 14 мільйонів 886 тисяч гривень.

 

Як повідомляла УМ, НАБУ і САП затримали в понеділок, 7 лютого, чинного нардепа Сергія Кузьміних, якого підозрюють в одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди.