Каліфорнійка знищила виграшний лотерейний квиток на $26 мільйонів

16:02, 14.05.2021
Каліфорнійка знищила виграшний лотерейний квиток на $26 мільйонів

Лотерея - річ оманлива...

В американському штаті Каліфорнія жінка, що купила виграшний лотерейний білет на $26 мільйонів, заявила, що залишила квиток у кишені штанів і знищила його під час прання.

 

Як інформує УМ, про це 14 травня повідомило BBC.

 

Виграшний квиток SuperLotto Plus продали у магазині у передмісті Лос-Анджелеса Норуолк у листопаді. Жінку зафіксувала камера спостереження. Крайній термін для отримання призу завершився у четвер, 13 травня (на те, аби забрати виграш, є 180 днів після розіграшу, який відбувся 14 листопада).

 

Співробітник магазину в Норуолку Есперанса Ернандес розповіла каліфорнійської газеті Whittier Daily News, що 12 травня до них прийшла жінка, яка стверджує, що вона є власницею призового квитка, але він повністю розсипався під час прання.

 

Представник каліфорнійської лотереї Кеті Джонстон заявила, що відзнятого матеріалу у магазині буде недостатньо, щоб підтвердити заяву жінки, і що потрібен «переконливий істотний доказ того, що квиток у неї був». Однак наразі організатори лотереї все ще досліджують відео.

 

Якщо не буде визнаного переможця, гроші розподілять між державними школами Каліфорнії. Продавець, який продав виграшний квиток, вже отримав $130 тисяч у рамках стандартної процедури лотереї.

 

Додамо, що свого часу француз виграв у лотерею EuroMillions €200 мільйонів - це абсолютний рекорд.

 

А  в США переможець лотереї так і не прийшов за виграшем  у майже $15 млн, його чекали пів року.