У Авдіївці нацгвардійці виявили схованку з боєприпасами

10:08, 28.02.2021
У Авдіївці нацгвардійці виявили схованку з боєприпасами

До схованки з боєприпасами бійців спецпідрозділу «Омега» привів службовий пес. (Фото Нацгвардії МВС)

Бійці спецзагону «Омега» Національної гвардії виявили схованку з боєприпасами під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста Авдіївка Донецької області.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує пресцентр штабу ООС.

 

"Спецпризначенці Нацгвардії в ефективній співпраці з представниками СБУ та розвідки виявили схрон з боєприпасами. Серед знайденого – гранати (РГД та Ф1), понад 200 набоїв калібру 7,62 та більше сотні – калібру 5,45", - йдеться в повідомленні.

 

До схованки військовослужбовців спецпідрозділу «Омега» привів службовий пес. На місце прибули співробітники поліції і піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

 

До заходів залучили нацгвардійців, розвідників та оперативників СБУ.

 

"Відпрацювання у прифронтових населених пунктах спрямоване на стабілізування криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності збройних формувань", - пояснили в штабі.

 

Як повідомляла «УМ», нещодавно завдяки службовому псу виявили схрон з боєприпасами та розтяжку в місті Попасна Луганської області.