На Донбасі поранені двоє українських військових

09:10, 25.02.2021
На Донбасі поранені двоє українських військових

Окупанти шість разів обстріляли українські позиції на Донбасі,

У середу, 24 лютого, окупанти шість разів обстріляли українські позиції на Донбасі, двоє військових поранені. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил.



Поблизу Південного і Талаківки терористи вели вогонь зі стрілецької зброї. Унаслідок обстрілів український військовий отримав кульове поранення.

 

Неподалік Авдіївки та Водяного зафіксовано обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Маріїнки - з автоматичних станкових гранатометів.

 

В районі Чермалика український військовий, який чергував на спостережному пункті, затримав одного бойовика. Він намагався проникнути на українські позиції. У ході затримання противник завдав бійцеві легке поранення холодною зброєю. У відповідь солдат застосував штатну зброю і затримав окупанта.

 

У двох випадках терористи обстрілювали позиції українських підрозділів одночасно із запитом на тишу нібито через обстріли з боку бійців ОС.

 

"Крім того, в одному випадку зафіксовано помилковий запит на тишу з боку збройних формувань Російської Федерації, що свідчить про широке використання противником маніпулювань і спотворення інформації для досягнення їм своїх цілей", - заявили в штабі.

 

З початку поточної доби штаб не фіксував обстрілів з боку терористів.

 

Нагадаємо, 23 лютого бойовики 20 разів обстрілювали українські позиції на Донбасі, один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.

 

Крім того, в Луганській області поблизу Щастя унаслідок вибуху загинув український військовий. При цьому не вказується, коли саме він загинув. Його виявили в лісосмузі.