У музей Революції Гідності слідчі знову прийшли з перевіркою

14:30, 23.11.2020
У музей Революції Гідності слідчі знову прийшли з перевіркою

19 листопада правоохоронці вже приходили з обшуками до Музею Революції гідності

Національний музей Революції гідності, де чотири дні тому були обшуки, заявляє, що тепер у них проводять експертизу будівництва музею.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Національний музей Революції Гідності (Maidan Museum) у Facebook

 

"А в нас нова перевірка. Кажуть, "експертиза будівництва музею"! Не меморіалу, якого стосується слідство, а МУЗЕЮ, навіть проєктування якого не розпочиналося. Можемо підказати слідчим, де предмет їхнього інтересу, але не будемо заважати демонструвати свою "професійність", - сказано в повідомленні..

 

 

Як повідомляла УМ, 19 листопада правоохоронці прийшли до Музею Революції гідності з обшуком у справі про зловживання службовим становищем його посадовцями і привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах на реконструкцію меморіального комплексу. Правоохоронці вилучили документацію.

 

В Музеї запевняють: ці гроші – у підрядника.

 

Директор музею Революції Гідності Ігор Пошивайло на заяву прокуратури про можливе розкрадання коштів на будівництві Меморіалу Небесної сотні запевнив, що проблеми з будівництвом пов’язані з арештом території, де відбуваються слідчі експерименти, а на час перерахування коштів підрядник про це не знав і закупив матеріали для будівництва.