У зоні ООС відновлять роботу усіх КПВВ

13:03, 09.11.2020
У зоні ООС відновлять роботу усіх КПВВ

Громадян та транспортні засоби пропускатимуть кожного дня з 8:00 до 18:00

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил 10 листопада 2020 року відновлять роботу усі контрольні пункти в'їзду-виїзду. Зокрема, через лінію розмежування пропускатимуть громадян та транспортні засоби.

 

Важливою умовою при в'їзді на підконтрольну Україні територію є дотримання усіх карантинних обмежень, повідомили у штабі ООС.

 

Там заявили, що усім громадянам вимірюватимуть температуру. Також їм потрібно обов'язково зберігати соціальну дистанцію та носити захисні маски.

 

Громадян та транспортні засоби пропускатимуть кожного дня з 8:00 до 18:00. У повідомленні штабу ООС вказано, що на території Донецької області це робитимуть через пункти: "Гнутове"; "Новотроїцьке"; "Мар'їнка', "Майорське".

 

На Луганщині – "Станиця Луганська", "Щастя" та "Золоте". Для пропуску через КПВВ громадянам також потрібно буде дати згоду на обов'язкову самоізоляцію або обсервацію.

 

Додамо, рух через КПВВ обмежували через пандемію COVID-19. Зокрема, пункти пропуску закривали з березня 2020 року. Також обмеження діяли й у вересні цього року.

 

Нагадаємо, упродовж 8 листопада 2020 року окупанти вчергове порушили домовленості, яких досягли за підсумками засідання ТКГ. Зокрема, неспокійно було неподалік населеного пункту Водяне.