У Харкові агітатор «Слуги народу» зі зброєю накинувся на активіста «Європейської Солідарності»

13:02, 15.10.2020
У Харкові агітатор «Слуги народу» зі зброєю накинувся на активіста «Європейської Солідарності»

«Європейська Солідарність» розцінює даний факт як грубе порушення виборчого процесу

У Харкові агітатор провладної партії з ножем здійснив напад на активіста партії «Європейська Солідарність».

 

Як інформує УМ, про це повідомила Харківська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» у Фейсбук. Представники партії подали заяву до поліції.

 

«Європейська Солідарність» у ході передвиборчої кампанії стикається з чималим тиском з боку конкурентів. Сьогодні зранку, 15 жовтня, в Харкові біля метро Студентська було здійснено напад на агітатора територіальної організації партії «Європейська Солідарність». Агітатор партії «Слуга народу» розкидав агітаційний матеріал та намагався завдати травм ножем нашому представнику. Злочинець з місця події втік", — йдеться у повідомленні. Фотографії з місця події опублікувала народна депутатка Ірина Фріз.

 

 

«Європейська Солідарність» розцінює даний факт як грубе порушення виборчого процесу, це вказує на некомпетентність та неспроможність протистояти єдиній проукраїнській та проєвропейській силі в регіоні", — зазначає партійна організація.

 

Кандидати від «Європейської Солідарності» Артем Ревчук та Максим Зеленський звернулися до органів Національної поліції із заявою про скоєння кримінального правопорушення

 

В партії сподіваються на оперативне та об’єктивне розслідування справи, адже злочинець має бути обов’язкового покараний — резюмують харківські партійці.


Як повідомляла УМ, представники партії «Слуга Народу» у місцевих, районних і обласних радах обов’язково об’єднаються з представниками партії «Опозиційна платформа — За життя».