На Львівщині мати у відпочинковому комплексі розстріляла своїх малолітніх доньок, потім вчинила самогубство

15:26, 30.09.2020
На Львівщині мати у відпочинковому комплексі розстріляла своїх малолітніх доньок, потім вчинила самогубство

За фактом трагедії слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями: "Умисне вбивство", "Самогубство".

У Старосамбірському районі Львівської області жінка з рушниці вистрілила у своїх доньок віком 5 і 9 років. Після цього горе-матір покінчила життя самогубством. Трагедія сталася пізнього вечора 29 вересня на території відпочинкового комплексу.


Як інформує УМ, попередню інформацію оприлюднила пресслужба Нацполіції у Львівській області.

 

36-річна жінка здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок. Ті від отриманих поранень померли на місці події. Після цього вона вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

 

Горе-матір разом із дітьми мешкала у садибі.

 

З місця інциденту правоохоронці вилучили та відправили на експертизу зброю.

 

На місці події працювали слідчі та оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також співробітники Старосамбірського відділення поліції.

 
За фактом трагедії слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями: "Умисне вбивство", "Самогубство".

 

Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події. Процес відбувається за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили.

 

Правоохоронці не розголошують назву відпочинкового комплексу, де сталося потрійне вбивство. За даними джерел 24 каналу у поліції, трагедія сталася у селі Велика Волосянка на базі відпочинку "Каскад".

 

Жінка – донька власників цієї бази та водночас там і мешкала: одну частину здавали відпочивальникам, а в іншій жили власники.

 

Відомо, що сім’я переїхала у Велику Волосянку кілька років тому зі Львова, купила там три земельні ділянки. Зрештою в селі збудували відпочинкову садибу, яку здавали туристам.

Каскад, Велика Волосянка, Львівщина, жінка вбила дітей, Старосамбірський район

                         Фото ZAXID.NET

 

Відпочинкова база "Каскад" у Великій Волосянці: складається комплекс із кількох дво- і триповерхових будинків загалом на 12 номерів.

 

Сама 36-річна жінка жила на території бази постійно з двома доньками. Була розлученою.