Біля Водяного на невідомому вибуховому пристрої підірвався український воїн

12:45, 15.09.2020
Біля Водяного на невідомому вибуховому пристрої підірвався український воїн

Бійцю надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Український військовослужбовець підірвався на невідомому вибуховому пристрої під час проведення інженерних робіт у районі населеного пункту Водяне на Донбасі.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресгрупа оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook

 

"15 вересня у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, під час проведення інженерних робіт один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Воїн отримав поранення середнього ступеня важкості", - йдеться у повідомленні.

 

Бійцю надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

 
Український воїн підірвався на невідомому вибуховому пристрої біля Водяного, - ОТУ Схід 01

 

На місці працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини події з'ясовуються.  

 

Як повідомляла «УМ», морпіх Руслан Волков помер від опіків у реанімаційному відділенні госпіталя після підриву на вибухівці. Важкі опіки тоді отримали двоє бійців.

 

6 вересня штаб ООС також повідомив про загибель двох військовослужбовців, які були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького на Луганщині та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

 

Молодший сержант 14-ї механізованої бригади ЗСУ Тарас Кубійович загинув від кулі ворожого снайпера поблизу села Причепилівка, що в районі Кримського  Новоайдарськго району Луганщини у неділю.