Трамп захоплюється Путіним - The Washington Post

10:20, 06.09.2020
Трамп захоплюється Путіним - The Washington Post

Адвокат Дональда Трамка Майкл Коен презентує книгу про роботу з президентом США

За інформацією адвоката Трампа, американський лідер захоплювався стилем управління Путіна і вважав російського колегу найбагатшою людиною у світі.

 

Про це інформує "УМ" з посиланням на  The Washinpton Post.

 

Як зазначається у мемуарах колишнього юриста Трампа Майкла Коена, президенту США Дональду Трампу подобається російський лідер Володимир Путін, особливо його стиль управління. 

 

Зазначається, що в розпорядженні видання виявилася копія книги Коена, яка вийде 8 вересня.
 
Серед іншого, у ній йдеться про те, що чинному главі Білого дому подобається те, що президент РФ "взяв під своє керівництво цілу країну і керує нею, як своєю особистою компанією".
 
При цьому, за словами Коена, причина захоплення Трампа його російським колегою набагато простіше, ніж більшість допускає.
 
Так, під час президентської кампанії у США у 2016 році Трамп вважав Путіна найбагатшою людиною в світі, а глава Білого дому, на думку колишнього адвоката, дуже цінує гроші.
 

 

Нагадаємо, Коен у грудні 2018 року був засуджений до трьох років тюремного ув'язнення за низку злочинів, включаючи ухилення від сплати податків, порушення правил фінансування передвиборної кампанії, махінації в банківській сфері і надання неправдивих відомостей фінансовим організаціям США.
 
 
Тим часом представник від Демократичної партії Джо Байден заявив, що погоджується провести дебати із Дональдом Трампом.