На Донбасі загинув розвідник через необережне поводження зі зброєю

13:33, 13.08.2020
На Донбасі загинув розвідник через необережне поводження зі зброєю

Загинув військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил

Військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил загинув на Донбасі під час виконання бойового завдання через необережне поводження зі зброєю.


Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Північ" у Фейсбук.

 

"Із сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання внаслідок необережного поводження зі зброєю, отримавши вогнепальне кульове поранення, несумісне з життям, помер військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.


Обставини та причини смерті з’ясовуються представниками Національної поліції України та Військової служби правопорядку у Збройних силах України.

 

Читайте також: Батько загиблого сержанта Ярослава Журавля прокляв Зеленського

 

Як повідомляла "УМ", президентом Зеленським за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, були посмертно нагороджені орденами "За мужність" III ступеня: старший солдат Ігор Вівчаренко; сержант Ярослав Журавель; сержант Микола Ілін; сержант Олексій Золін; лейтенант Дмитро Красногрудь.
 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої липня: пам’ятаймо про їхній подвиг.