Сергій Дейнеко перевірив прикордонну комендатуру під Кураховим

14:57, 25.07.2020
Сергій Дейнеко перевірив прикордонну комендатуру під Кураховим

Генерал-майор Сергій Дейнеко відвідав новостворену прикордонну комендатуру швидкого реагування. (Фото Дерприкордонслужби України)

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко особисто ознайомився, як  організована служба прикордонників, які беруть участь у стримуванні російської агресії в районі окупованого Донецька.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це інформує пресслужба ДПСУ в суботу.

 

"Генерал-майор Сергій Дейнеко відвідав новостворену прикордонну комендатуру швидкого реагування та підрозділи, що виконують завдання у межах дорожнього коридору "Донецьк-Курахове", - йдеться в повідомленні прикордонників.

 

Керівникам підрозділів Дейнеко наголосив, що головним завданням є збереження життя та здоров’я кожного прикордонника.

 

 

«Ідеологія Служби зараз – це піклування про прикордонника. Він має бути забезпечений усім необхідним. Несення служби та побут мають бути комфортні. А безпека прикордонників, особливо тут, в районі операцій Об’єднаних сил, мають бути наріжним каменем рішень командирів усіх ланок», - сказав генерал-майор, передає  Держприкордонслужба України.

 

Як повідомляла «УМ», 22 липня представники ТКГ у Мінську в режимі відеоконференції ухвалили рішення про "режим повного та всеосяжного припинення вогню", з 00:01 27 липня 2020 року.

 

Президент Зеленський запевняє, що українська армія буде "потужно відповідати", якщо ворожі обстріли не припиняться.