Під Авдіївкою гатили з мінометів: поранено бійця ЗСУ

09:37, 17.05.2020
Під Авдіївкою гатили з мінометів: поранено бійця ЗСУ

Збройні сили України застосували чергові вогневі засоби проти бойовиків під Авдіївкою.

Російські окупанти двічі обстріляли позиції ЗСУ під Авдіївкою Донецької області від початку доби, 17 травня. Поранено одного військового ЗСУ.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил у неділю вранці.

 

"Противник двічі обстріляв українські позиції біля Авдіївки з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

 

Збройні сили України  застосували чергові вогневі засоби проти бойовиків.

 

«Наші військовослужбовці застосували чергові вогневі засоби та дали чітко зрозуміти ворогові, що за такі агресивні дії його чекає жорстка та невідворотна відповідь. Втрати противника уточнюються», - наголошують у штабі ООС.

 

Напередодні, в суботу, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських захисників внаслідок ворожих обстрілів 16 травня не було. За даними розвідки, українські військовослужбовці поранили одного російського окупанта.

 

Як повідомляла «УМ», старший солдат 30-ї ОМБр імені князя Костянтина Острозького, 24-річний Олександр Карпика загинув від кулі ворожого снайпера поблизу Золотого на Луганщині у середу, 13 травня.
 

Про полеглих захисників України в минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої квітня: пам’ятаймо про їхній подвиг.