Під Широкиним гатили з мінометів: троє поранених

18:29, 08.05.2020
Під Широкиним гатили з мінометів: троє поранених

Бійці ЗСУ відкрили прицільний вогонь по ворогу зі штатного озброєння.

Російські окупанти знову проігнорували режим припинення вогню і обстріляли позиції Об’єднаних сил неподалік населеного пункту Широкине на Донеччині у п’ятницю. Поранення отримали троє українських воїнів.

 

К інформує «Україна молода», про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

 

Ворог вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, а також автоматичних станкових гранатометів. Окрім цього окупанти застосовували безпілотний літальний апарат.

 

Внаслідок обстрілів було поранено трьох українських захисників. Зазначається, що воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

 

«Такі підступні та злочинні дії не залишилися без відповіді. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи штатне озброєння, відкрили прицільний вогонь по позиціях окупантів. Втрати противника уточнюються», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла «УМ», українська розвідка встановила повний склад групи снайперів ФСБ Росії, які вбивали захисників України на Луганщині у лютому 2020 року.

 

Про полеглих захисників України в минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої квітня: пам’ятаймо про їхній подвиг.