У Москві зафіксували понад 3,5 тисяч нових хворих на коронавірус за добу

16:49, 19.04.2020
У Москві зафіксували понад 3,5 тисяч нових хворих на коронавірус за добу

Влада РФ безсила перед пандемією коронавірусу у Москві.

Російська столиця встановила своєрідний антирекорд: медики виявили 3570 випадків інфікування COVID-19у москвичів лише протягом минулої доби.

 

І це при тому, що в  усій Росії за добу виявили 6060 хворихна коронавірус. Тобто на Москву припадає майже 60% від усіх виявлених нових випадків.

 

Як передає «Україна молода», про це повідомило МОЗ Росії у неділю.

 

Загальна кількість хворих на коронавірус в Москві вже становить 24 324 осіб. Тоді як загальна кількість інфікованих в усій Росії станом на 19 квітня - 42,8 тисяч.

 

Щоб зрозуміти темпи поширення коронавірусу у столиці РФ, лише зауважимо, що в усій Україні за минулу добу виявлено 343 нових випадки зараження коронавірусом. Що у десять разів менше ніж у одній лише Москві.

 

Як повідомляла «УМ», лабораторні центри підтвердили 5 449 випадків COVID-19 в Україні станом на ранок Великодня, 19 квітня. Найбільше хворих на коронавірус, як і раніше,виявлено у Чернівецькій області (889 випадків) та у Києві (801 випадок).

 

Раніше Путін був змушений перенести на невизначений термін через пандемію коронавірусу проведення військового параду, а також акції "Безсмертний полк", заплановані на День Перемоги 9 травня.