На Донбасі загинули офіцери спецпідрозділу «Альфа» Каплунов та Волочаєв

09:09, 02.12.2019

Під час виконання бойового завдання у зоні бойових дій на Донбасі 1 грудня двоє українських військових підірвалися на невідомих вибухових пристроях і померли на місці підриву.

 

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

 

"Диверсійно-розвідувальна група збройних формувань Російської Федерації здійснила спробу проникнення у тил позицій Об'єднаних сил. З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу, що виконує завдання на Донеччині, було застосовано черговий резерв. Під час виконання цього бойового завдання на невідомих вибухових пристроях підірвалися два українських військовослужбовця. На жаль, внаслідок вибухів наші воїни отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву", - заявили в штабі операції ООС. 

 

Волонтер Тім Златкін повідомив, що загинули Денис Волочаєв та Дмитро Каплунов. 

 

 

"Я добре знав Дениса і Дмитра, ми разом пройшли через багато випробувань і виконали не мало завдань. Це були сильні, надійні та мужні воїни, висококваліфіковані професіонали, справжні офіцери і патріоти України. Спочивайте з миром, хлопці…", - написав у Фейсбук депутат Роман Костенко.

 

 

 

Як повідомляла УМ, шість українських воїнів загинули в листопаді внаслідок бойових дій на фронті.