Скороход десятки разів пропонувала гроші колегам – Корнієнко

12:18, 22.11.2019
Скороход десятки разів пропонувала гроші колегам – Корнієнко

Народний депутат України Ганна Скороход десятки разів пропонувала гроші колегам з партії "Слуга народу".

 

Про це в інтерв’ю "Новое Время" повідомив голова партії, перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

 

Відповідаючи на питання, скільки було випадків, коли Скороход пропонувала гроші колегам, адже це було однією з причин виключення її із фракції, Корнієнко відповів: "Десятки випадків".

 

Як поідомляла УМ, парламентська фракція "Слуга народу" під час засідання фракції виключила зі свого складу двох нардепів Антона Полякова та Анну Скороход.

 

Ганна Скороход на виборах 2019-го пройшла до Верховної Ради IX скликання від партії "Слуга народу" в 93-му мажоритарному окрузі Київської області.

 

Нагадаємо, 14 листопада на пленарному засіданні Верховної Ради Скороход заявила, що її цивільного чоловіка, колишнього власника російського банку "Пушкіно", затримали задля помсти через відмову голосувати разом з фракцією.

 

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Скороход виключать із фракції, а її чоловіком Олексієм Алякіним займуться правоохоронні органи за погрози депутатам профільного комітету з енергетики.

 

Анна Скороход публічно звинуватила владу у переслідуванні чоловіка через голосування всупереч рішенням фракції. Іі цивільний чоловік, громадянин РФ Олексій Алякін, був затриманий правоохоронцями за запитом РФ в рамках міжнародного розшуку.

 

Глава фракції заявив, що її чоловік тиснув на нардепів, погрожував їм.

 

За інформацією ГПУ, 14 листопада Національна поліція затримала громадянина Російської Федерації Олексія Алякіна, який перебуває в міжнародному розшуку для притягнення до кримінальної відповідальності за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах. 15 або 16 листопада Печерський районний суд столиці вирішуватиме питання про його арешт.

 

Також вирішуватиметься питання про екстрадицію до РФ.