Помер ветеран АТО Ігор Панов, якого 10 листорада побили в Києві

13:42, 20.11.2019
Помер ветеран АТО Ігор Панов, якого 10 листорада побили в Києві

У лікарні помер ветеран АТО, боєць 90-го батальйону Ігор Панов, позивний "Хан".

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала волонтерка Тетяна Грубенюк із позивним "Руденька".

 

"Друже, в пам’яті лишитьс твоя широка і добра усмішка...і як ти востаннє стиснув мені руку в реанімації...", - написала вона.

 

 

 

Як повідомляла УМ, уночі проти 10 листопада в під'їзді власного будинку в Києві на сходах між поверхами знайшли ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігора Панова, позивний "Хан", і його дружину.

 

"Знайдені непритомними, з проломленими головами... ОБОЄ!!! Їх доставили в 17 лікарню. Терміново були проведені операції обом. Під час трепанації черепа в Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані - трохи менше. Обоє в комі й на апаратах штучної вентиляції", - написала тоді волонтерка Тетяна Грубенюк 

 

Згідно з повідомленням, в Оксани стан стабільно тяжкий. У "Хана" - критичний.

 

"Спілкувалася з поліцією, що сталося - ніхто не знає! Знайшли їх сусіди. Ніхто не чув ні сварок, ні криків чи бійки! Били чимось дуже важким і з особливою жорстокістю", - додала Тетяна Руденька.

 

В пресслужбі поліції повідомили, що в нападі на "Хана" підозрюють його пасинка.

 

"Ми встановили, що вчора ввечері [9 листопада] між сином і матір'ю в телефонній розмові виник конфлікт. Тому хлопець приїхав до будинку, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесних ушкоджень і втекли. Чоловіка і жінку госпіталізували і прооперували", - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

 

Обох підозрюваних затримали. Це молоді люди 1989 і 1990 років народження.

 

Їм закидають ч.2 ст.15 і ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - замах на вбивство.