До Києва прибув борт з пораненими бійцями з Донбасу

20:26, 06.11.2019
До Києва прибув борт з пораненими бійцями з Донбасу

(фото Наталія Юсупова/Фейсбук)

В київський Головний військовий клінічний госпіталь у середу, 6 листопада, прибув черговий борт з тяжко пораненими бійцями зі сходу України.

 

Про це повідомила волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook і закликала українців надати посильну допомогу захисникам України.

 

Наталія Юсупова зазначила, що серед прибулих є військові в дуже важкому стані, яким необхідно переливання крові, а також медичні препарати.

 

"У Київ прибув борт з пораненими, зробіть репост будь ласка!! По столичному шосе знову мчали швидкі з мигалками, серед прибулих воїни з ампутацією і є в дуже важкому стані. За 3 останніх місяці понад 90 поранених. Терміново, здавати кров, центр крові на території госпіталю, понеділок - четвер з 9-12, з паспортом, адреса: Госпітальна, 18. Далі потреби: знеболюючу дексалгін, кетанов а ампулах, футболки, спортивні костюми, куртки, поранених привозять у формі. Для перекусу ковбаса, сир, йогурти, соки, так само кава, чай, вода, овочі, фрукти, солодощі", - повідомила волонтер.

 

 

Прес-центр штабу Операції об'єднаних сил повідомляє, що на Донбасі отримали поранення 4 військовослужбовців Об’єднаних сил. 

 

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", – йдеться у повідомленні.