«Дуже миле відео»: Милованов прокоментував відео Дубінського «про міністра дебіла»

12:41, 03.11.2019
«Дуже миле відео»: Милованов прокоментував відео Дубінського «про міністра дебіла»

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов вважає "милим" відео, де депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський обговорює ситуацію із нещодавніми образами у його бік.

 

Про це Милованов написав у Фейсбук.

 

Він назвав відеоролик "дуже милим", але попросив писати своє прізвище правильно "Милованов, а не Мілованов". 

 

 

"Дубинський випустив відео про міністра-дебіла (посилання внизу). Всі кричать "тебе мочать". На мою думку, дуже миле відео", – написав міністр.

 

 

У відповідь Милованов розповів про свої наукові досягнення: три вищих освіти, докторський ступінь з престижного університету, наукові статті, публікації про себе у виданнях та професійні досягнення.

 

Як повідомляла УМ, бізнесмен Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок Гонтаревої.

Тоді Милованов заявив, що не ображається на олігарха Ігоря Коломойського.

"Я цього не скриваю (приховую - укр.), що я дебіл… Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпаний, того що висловилися всі…Думаю, що тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, а комусь не подобається, але це нормально. У кожного є своя позиція. Позиції дуже різні – це і є, насправді, вільне суспільство", - сказав він.