Депутат «Слуги народу» подарував Федині Кримінальний кодекс

13:46, 29.10.2019
Депутат «Слуги народу» подарував Федині Кримінальний кодекс

Софія Федина

Член Комітету з питань правоохоронної діяльності Владлен Неклюдов (фракція "Слуга народу") подарував депутату з фракції "Європейська солідарність" Софії Федині примірник Кримінального кодексу України.
 
 
Вручення книги відбулося під час ранкового засідання парламенту, коли депутати увійшли в розгляд законопроєкту щодо кваліфікаційних вимог до кандидатів на посаду генпрокурора.
 
 

"У нас уже склалася така традиція – робити подарунки книгами для того, щоб розвивати свої моральні, ділові та професійні якості. Я теж вирішив навзаєм подарувати книгу колегам, зокрема, пані Федині. Спочатку я подумав, що треба подарувати книгу Карнегі, але потім подумав, що вона не зможе реалізувати превентивні функції права, тому вирішив, що оптимально буде подарувати пані Федині Кримінальний кодекс України. Ця книга буде і змістовною, і доречною, і актуальною", - зазначив Неклюдов.

 

При цьому він зацитував рядки з поезії Володимира Висоцького: "Я, например, на свете лучшей книгой считаю Кодекс уголовный наш".

 

Нагадаємо, сьогодні «Слуга народу» і «ЄС» звинуватили одне одного в держзраді. Зокрема, депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв звинуватив фракцію "ЄС" у "виконанні плану з роздмухування ненависті у суспільстві", оскільки вони не вибачились за слова своєї депутатки Софії Федини стосовно президента Володимира Зеленського.

 

У відповідь депутат від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич, яка згадала нещодавній виступ "слуги народу" на каналі російських пропагандистів. Зокрема, народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко взяв участь у пропагандистській передачі на російському "1 каналі", де розповів, які "погані" в Україні націоналісти.

 

26 жовтня Володимир  Зеленський приїхав до добровольців у Золоте та в різкій формі зажадав від них прибрати наявну у них зброю.

 
 
Після цього народна депутатка "Євросолідарності" Софія Федина та волонтер Маруся Звіробій, наголошували на неприпустимості такої поведінки президента, звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій.