Ексглава Нацполіції Князєв став радником Авакова

13:25, 26.09.2019
Ексглава Нацполіції Князєв став радником Авакова

((фото: LIGA.net))

Колишній глава Національної поліції Сергій Князєв працюватиме на посаді радника міністра внутрішніх справ Асена Авакова та буде членом колегії МВС.

 

Про це повідомляє пресслужба МВС.

 

За словами Авакова, рішення про відставку Князєва — це плановий крок, не обумовлений негативними факторами і «брудною інформаційною кампанією».

 

Нагадаємо, 24 вересня глава Нацполіції Сергій Князєв падав у відставку.

 

Кількома днями раніше, 21 вересня, польські правоохоронці затримали в пункті пропуску «Рава-Руська — Гребінне» автомобіль з колишньою дружиною Сергія Князєва Вікторією, яка перевозила понад 500 тисяч євро без необхідного декларування. У Польщі почали розслідування.

 

Князєв розповів, що велика сума готівки, яку знайшли польські правоохоронці в авто разом із його ексдружиною Вікторією Князєвою, не належить їй. За його словами, Вікторія Князєва перетинала кордон разом із Вадимом Каганом, який очолює будівельну компанію «Атлант», і де працює вона сама.

 

Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками одного з митних постів Львівської митниці, що сприяло вивезенню незадекларованих 650 тисяч євро.