Депутат Сергій Шахов увійшов до складу екологічного комітету Ради

09:46, 02.09.2019
Депутат Сергій Шахов увійшов до складу екологічного комітету Ради

Народний депутат України від 114-го виборчого округу на Луганщині Сергій Шахов увійшов до складу парламентського Комітету з питань екологічної політики та природокористування.
 
Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Верховної Ради.
 
Коментуючи своє рішення, парламентарій зазначив: "В новообраному парламенті буду наполягати на вирішенні інфраструктурних та екологічних проблем Луганщини - зруйнованих за 5 років війни доріг і мостів".
 
Він додав, що "також проблемним залишається питання відсутності нормального фінансування стратегічної для України екологічної галузі".
 
"В комітеті буду ставити питання екологічної катастрофи на Луганщині, затоплення шахт, забруднення питної води та екологічно шкідливих підприємств", - пообіцяв депутат.
 
Зазначається також, що інші народні депутати з команди Шахова будуть займатися законотворчою діяльністю в таких комітетах: Олександр Сухов - в комітеті з питань транспорту та інфраструктури. Сергій Вельможний - в комітеті з питань правової політики, а Олександр Лукашев став першим заступником голови комітету з питань освіти, науки та інновацій.
 
Нагадаємо, 29 серпня відбулося перше засідання Верховної Ради 9-го скликання.