Поліція під Борисполем затримала банду іноземців, яка напала на родину підприємця

16:23, 21.08.2019
Поліція під Борисполем затримала банду іноземців, яка напала на родину підприємця

Днями до одного з будинків садового кооперативу в селі Артемівка Бориспільського району увірвалися троє бандитів у масках. Там вони напали на господаря та його дружину та зв’язали їх. Потім нападники викрали коштовні вироби, велику суму грошей, заволоділи автомобілем «Лексус» і з награбованим майном поїхали у невідомому напрямку.

 

Про це інформує поліція Київської області.

 

«Поліцейська операція «Перехоплення», цілодобові оперативно-розшукові заходи та невідкладні слідчі дії, погоня за озброєними зловмисниками та блискавичне затримання – саме так спрацювала кримінальна поліція, слідчі, КОРД та поліцейські Бориспільського відділку поліції», – написав на своїй сторінці у Фейсбуці очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

 

 

За його словами, тікаючи від поліцейських, зловмисники були здатні на все, аби втекти.

 

Однак, поліція зробила все можливе, щоб оперативно затримати нападників на трасі Київ-Бориспіль по дорозі в аеропорт, куди вони їхали з валізами, наповненими награбованими грошима та коштовностями.

 


«Спрацювали професійно та оперативно. Дякую поліцейським за їхнє сумлінне відношення до важкої небезпечної служби», – зазначає Андрій Нєбитов.

 

В поліції кажуть, що нападниками виявилися громадяни Грузії, віком 33, 41 та 43-річного віку, які мають посвідку на тимчасове проживання в Україні. Після нападу на родину підприємця, а в будинку були чоловік з дружиною, їхня донька та внучка, вони мали намір відлетіти літаком до себе на батьківщину.

 

Про іноземну банду повідомлено МЗС України та посольство Грузії.

 

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем тимчасового проживання працівники поліції виявили та вилучили гранати, пістолети, автомати. Вилучену зброю направлено на відповідні експертизи.

 

 

Викрадене авто працівники поліції розшукали і повернули власнику.

 

За даним фактом відкрито кримінальне_провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри іноземцям та обрання міри запобіжного заходу.