Тіло загиблого на Донбасі нацгвардійця Романенка не можуть евакуювати через ворожі обстріли

08:12, 12.08.2019
Тіло загиблого на Донбасі нацгвардійця Романенка не можуть евакуювати через ворожі обстріли

Незважаючи на режим припинення вогню, бойовики продовжують окопуватись й намагаються просуватись вперед. Вони почали рити окопи в бік дороги, яка з’єднує дві наші позиції.

 

Бійці кажуть, якщо їм це вдасться, то буде втрачено доступ до одного із опорників. Тому було вирішено провести розвідку. Аби надалі встановити там спостереження й зупинити бойовиків. Однак бійці підірвались на міні, яка була встановлена раніше терористами.

 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

 

Хоча все це сталося напередодні, тіло загиблого Романа Романенка добу не вдається евакуювати, адже там небезпечна територія і бойовики не дають підійти. Крім того, кажуть військові, найманці надвечір почали обстрілювати із гранатометів та кулеметів наші позиції. 

 

Загалом, фактично немає перемир’я по всій лінії фронту. Із кожним днем бойовики нарощують кількість обстрілів. За минулу добу ворог відкривав вогонь 13 разів. Знову заговорили на передовій важкі міномети.

 

Як повідмляла УМ, у районі міста Світлодарськ унаслідок смертельних осколкових поранень загинув молодший лейтенант, військовослужбовець одного з підрозділів Національної гвардії України Роман Сергійович Романенко.

 

Уже сім українських військовослужбовців загинули від початку останнього перемир'я.