МВС через загибель хлопчика відсторонило керівництво поліції в Переяслав-Хмельницькому

10:58, 04.06.2019
Міністерство внутрішніх справ відсторонило керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції.
 
Про це повідомляє прес-служба МВС.
 
"Підозрювані у смертельному пораненні 5-річного хлопчика у м. Переяслав-Хмельницький Київської області, - були затримані і поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Поліція доклала максимальних зусиль у збиранні доказів для слідчих попри те, що самі підозрювані особи - не сприяють слідству", - повідомили у Міністерстві.
 
Окрім цього, там зазначили, що наразі вирішується питання про подальшу долю керівників місцевої поліції у правоохоронних органах.
 
"Найперше хочу висловити глибоке співчуття рідним Кирила. Це жахлива трагедія. Як тато - навіть не можу уявити горе і розпач батьків від втрати дитини. Водночас, як керівник Національної поліції - запевняю, що ми максимально сприятимемо розслідуванню цієї трагедії. Такі дії несумісні з присягою та гідністю поліцейського. Ми розраховуємо на найжорсткіше покарання для винних", - заявив голова Національної поліції Сергій Князєв.
 
Як повідомляла "УМ", поранений патрульними 5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні. Хлопчик після поранення і операції на головному мозку перебував у вкрай важкому стані.
 
Двох патрульних Переяслав-Хмельницького, які поцілили в дитину, затримано. При цьому вони не пам’ятають, хто з них поцілив у хлопчика.
 
Нагадаємо також, керівник поліції Київщини через убивство хлопчика подав у відставку. Чоловік просить направити його в зону ООС.