Порушник виборів Олег Ляшко не пішов на ІІ тур

15:06, 21.04.2019
Порушник виборів Олег Ляшко не пішов на ІІ тур

Олег Ляшко святкує Вербну неділю у Володимирівському соборі (фото: facebook.com)

Екс-кандидат у президенти, нардеп Олег Ляшко, який припустився порушення під час першого туру, не планує цього разу йти на виборчу дільницю та голосувати.
 
Про це депутат розповів у коментарі руху "Чесно".
 
Як повідомляє рух, сьогодні вранці Олег Ляшко прийшов до столичного Володимирського собору на свято Вербної неділі.
 
На запитання, чи піде він голосувати, лідер "Радикальної партії" відповів негативно.
 
"Ні, я в храм. Сьогодні велике свято, - сказав Ляшко. - Давайте не про вибори, будь ласка. Дайте відпочити хоч хвилину", - сказав він.

 

 

Нагадаємо, в І турі виборів Олег Ляшко порушив таємницю голосування, показавши в присутності телекамер та виборців бюлетень із результатами свого волевиявлення. Арсен Аваков згодом заявив, що Олегу Ляшку потрібно призначити штраф.
 
А сьогодні порушником став Володимир Зеленський. Він продемонстрував бюлетень, а потім спитав, чи можна це робити. Коли йому сказали про порушення, він відповів журналістам: "Я вам його не показував". Поліція виписала йому штраф.
 
Як відомо, сьогодні в Україні проходить другий тур виборів. Виборчі дільниці починають роботу о 8.00 і закриваються о 20-й годині. Одна виборча дільниця не відкрилася в ІІ турі виборів - на території Донецької області, підконтрольній уряду - в селі Лебединське Волноваського району.
 
Петро Порошенко проголосував у ІІ турі виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію.
 
Його опонент Володимир Зеленський проголосував, сказавши: має відчуття, що все буде добре.
 
А другий президент України Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода мабутнього президента.