Володимир Зеленський приховав віллу з 15 кімнат на «курорті олігархів Росії»

15:08, 28.03.2019
Володимир Зеленський приховав віллу з 15 кімнат на «курорті олігархів Росії»

Володимир Зеленський вирішив не декларувати віллу на улюбленому курорті багатіїв Росії

Кандидат у президенти України, комік Володимир Зеленський не вказав у своїй декларації 15-кімнатну віллу в Італії, в місті Форте-дей-Мармі.
 
Як ідеться в розслідуванні "Слідство.Інфо", містечко, де Зеленський має віллу, уподобали багатії Росії - "тут відпочивають Роман Абрамович, Олег Дерипаска та члени родини Бориса Єльцина".
 
Зазначається, що кандидат вказав у декларації 4 квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири в Ялті та Великій Британії.
 
Однак Зеленський не згадав про віллу в Італії, якою, за даними журналістів, він володіє разом із дружиною Оленою.
 
 
"Згідно з документами, отриманими "Слідством.Інфо", у 2017 році італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Володимиром Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок у тосканському містечку Форте-дей-Мармі", - зазначають розслідувачі.
 
Будинок розташований в 600 метрах від моря - вісім хвилин пішки до пляжу. Фірма заплатила за нього 3,8 мільйона євро.
 
 
"Форте-дей-Мармі відомий в Італії як місце, де хазяйнують росіяни. Десять років тому, коли серед російських багатіїв з’явилася мода купувати нерухомість у цьому містечку, російські медіа називали її "московською провінцією", - додають журналісти.
 
Зокрема, в цьому місті розташовані будинки Романа Абрамовича, Олега Дерипаски та Михайла Прохорова.
 
 
Журналісти при цьому стверджують, що запитали у Володимира Зеленського, чому нерухомість не вказана в його декларації, чи користується він віллою та чому обрав саме це місто.
 
Прес-служба кандидата відповіла лише, що його декларація "заповнена в повній відповідності з чинним законодавством України".
 
Зауважимо, в січні журналісти програми "Схеми" виявили у Володимира Зеленського бізнес у Росії. При цьому Зеленський спочатку відмовлявся визнавати, що його компанія веде бізнес у Росії, однак згодом все ж підтвердив це і пообіцяв невдовзі вийти з цього бізнесу.