Вдова Героя України Рибака викрила Тимошенко у брехні

12:31, 22.03.2019
Вдова Героя України Рибака викрила Тимошенко у брехні

Вдова Героя України Володимира Рибака, вбитого російськими терористами у 2014 році, заборонила використовувати ім'я її чоловіка кандидату в президенти Юлії Тимошенко у своїй виборчій агітації, а також називати його членом партії "Батьківщина".

 

Відповідну заяву Олена Рибак зробила у дописі на своїй сторінці у Facebook.

 

"Я, вдова Героя України Володимира Рибака, забороняю Юлії Тимошенко і її соратникам називати мого чоловіка Володимира Рибака членом партії "Батьківщина"! Вони не мають морального права навіть вимовляти його ім'я вголос, бо, очевидно, Володя при цьому "перевертається" в труні!" – написала жінка.

 

Її обурило, що 18 березня Тимошенко, вперше за 5 років, приїхала до Слов'янська, де розташована пам'ятна меморіальна дошка Володимиру Рибаку, і зробила "зворушливу промову, як вони цінували Володимира Рибака і т. д. Так само Юлія Володимирівна сказала, що допомагає родині Героя".

 

Поруч з Тимошенко стояв її помічник Ярошенко, у якого вистачило совісті сказати, що він взагалі вивозив сім'ю з ізони АТО. Хочеться глянути йому в очі! Юлія Володимирівна не цікавилася моєю родиною 4,5 роки! Тільки один раз в травні 2014 року ця мільйонерка виділила мені одноразову матеріальну допомогу і ненадовго поселила в однокімнатній квартирі. На цьому допомога моїй родині була вичерпана", – наголошує вдова загиблого Героя.

 

З її слів, коли родині АТОвця у триденний термін треба було виїхати з квартири, вона написала повідомлення лідерці "Батьківщини" та її помічнику, але "за дивним обставинами", вони не були доставлені до адресатів.

 

"Зараз вони цинічно використовують пам'ять про Героя України і мученика Володимира Рибака для своєї передвиборчої реклами. Тоді, в 2014 році його навіть не відновили в партії "Батьківщина", звідки його цинічно і нахабно вигнали за боротьбу з внутрішньопартійної корупцією 1 березня 2013 року", – нагадує Олена.

 

 

У квітні 2014 року Рибак зустрівся із Тимошенко в Донецьку та просив її поновити його в партії. Вона пообіцяла зустрітися з ним через тиждень. Втім, зустрічі цієї не відбулося, адже Володимира викрали. Наступного дня його дружина зустрілася із політиком і попросила врятувати чоловіка.

 

"У відповідь вона довго не могла зрозуміти про кого йде мова. Потім куратором з пошуку Володі призначила саме Ярошенка. Ярошенко, який стояв по праву руку від Юлії Тимошенко – людина з кримінальним забарвленням й істота без будь-яких моральних принципів… Ця мерзота, прошу вибачення за нелітературну мову, мало того, що не вивозив мою сім'ю, але ще і обдурив, обіцяючи дати грошей на дорогу і не давши. Виїжджали ми самі, втрьох: я, син і донька. Якби не наш син, мене б ще під Ізюмом пристрелив російський солдат з автоматом", – написала вдова.