У Києві п'яний чиновник на BMW травмував патрульну: Кличко пообіцяв звільнити його (фото, відео)

07:54, 08.02.2019
У Києві п'яний чиновник на BMW травмував патрульну: Кличко пообіцяв звільнити його (фото, відео)

З травмою ноги патрульну забрали до лікарні (фото: Нацполіція)

У Києві нетверезий заступник голови райдержадміністрації, що їхав за кермом BMW, травмував патрульну, яка оформлювала аварію.

 

Резонансна аварія сталася у ніч проти 8 лютого на Південному мосту, повідомляє поліція Києва.

 

Екіпаж патрульної поліції оформлював ДТП без постраждалих за участі водіїв Skoda та Nissan, коли водій BMW врізався у Skoda. А вона - у свою чергу - влетіла у Nissan, що стояв попереду.

 

Між цими двома машинами була патрульна поліцейська - вона оформлювала аварію. Жінку затисло між двома машинами. З травмою ноги її забрали до лікарні.




 

На погане самопочуття поскаржилися також двоє жінок-пасажирок та дитина, які їхали у Skoda. Їм усім надали медичну допомогу, повідомляють у поліції.
 


  

 

Про те, що за кермом BMW їхав саме заступник голови Голосіївського району Юрій Ткаченко, повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook. Він заявив, що вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка. І пообіцяв підписати їх у п'ятницю зранку.
 
"Такі чиновники, як Ткаченко, не повинні працювати на державній службі. Людина, яка сідає нетверезою за кермо, - вже злочинець, бо створює загрозу здоров’ю і життю інших людей. Не бачу підстав працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві. І вони повинні нести за законом відповідальність за свої дії.", - додав міський голова.

 


 

Як повідомляла "УМ", раніше позашляховик Range Rover, на пасажирському сидінні якого їхала Ольга Богомолець, зіткнувся з легковиком "Жигулі" в Одесі.