У США «Чорна п’ятниця» побила рекорд онлайн-продажів

11:18, 25.11.2018

У США підбили підсумки "Чорної п’ятниці: інтернет-магазини продали товарів на 6,22 мільярдів гривень, що на 23,6% більше показників попередніх років.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на іноземні ЗМІ.

Adobe Analytics відстежує трансакції для 80 зі 100 найбільших інтернет-магазинів у США, таких як Walmart і Amazon. Розміри прибутку вдалося встановити в зв'язку з тим, що багато роздрібних торговців почали великі продажі за кілька днів до вихідних.

Дані свідчать про те, що у 2018 році 33,5% від усієї виручки або близько 2 млрд доларів було отримано, завдяки здійсненню американцями покупок прямо з мобільних пристроїв.

"Ритейлери виконали велику роботу, щоб використання їх веб-сайтів було більш зручним для клієнтів, у результаті майже на 10% більше користувачів було залучено до розпродажів у Чорну п'ятницю цього року, ніж минулого", - прокоментував ситуацію представник Adobe Тейлор Шрайнер.

Як наголошується, цього року за допомогою смартфонів стали більше купувати побутову техніку, меблі та громіздку електроніку. У середньому покупець витрачав 146 доларів.

Нагадаємо, цьогорічна "Чорна п’ятниця" відбулася 23 листопада.