П’ятьох підозрюваних у вбивстві Віталія Олешка затримали

09:17, 01.08.2018
П’ятьох підозрюваних у вбивстві Віталія Олешка затримали

Поліція повідомила про затримання ймовірних вбивць ветерана АТО і громадського активіста Віталія Олешка

П’ят осіб, яких підозрюють у вбивстві ветерана АТО і громадського активіста Віталія Олешка, відомого під позивним "Сармат", затримали на Запоріжжі.

Про це повідомляє Національна поліція зранку 1 серпня, не називаючи імені, але вказуючи обставини смерті жертви злочинців.

Спочатку поліцейські затримали 4 особи в автомобілі у місті Василівка Запорізької області. Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий у Бердянську.

"Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний" – повідомив Аброськін.

"На теперішній час всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України", – додав він згодом.

Перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив, що на одній із вулиць Бердянська знайшли автомобіль ЗАЗ, із якого вилучили обріз мисливської рушниці.

Ймовірно, це знаряддя вбивства, однак підтвердять цен після експертизи.

Вирішується питання оголошення затриманим про підозру у вбивстві.

"Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців", – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Як повідомляла "УМ", 31 липня у Бердянську пострілом в спину вбили Віталія Олешка на очах у його дружини. Чоловік мав конфлікт із місцевим підприємцем, якого пов’язують із криміналітетом.