Ватажки окупантів на Донбасі заважають відновленню зв’язку Vodafone

12:24, 20.01.2018
Ватажки окупантів на Донбасі заважають відновленню зв’язку Vodafone

Вишки мобільного зв’язку не відновили роботу на окупованій Донеччині (ілюстрація)

Ватажки окупаційної адміністрації Росії на Донбасі не дають гарантій безпеки та припинення вогню для ремонту магістрального оптоволоконного кабелю компанії "Vodafone-Україна".

Про це заявили в СЦКК.

У Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню наголошують, що це свідчить про незацікавленість керманичів ОРДО у відновлені роботи мобільної мережі оператора "Vodafone Україна" на окупованій частині Донеччини.

"Усі заявки компанії "Vodafone Україна" на проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкодженого обладнання в районі населеного пункту Оленівка (Донецька область), підтверджені гарантіями безпеки штабу АТО та, за сприяння СММ ОБСЄ, передані ОРДО, залишаються без реалізації. На цей час гарантій безпеки проведення робіт з боку ОРДО не надано", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 січня на окупованих територіях зник мобільний зв’язок Vodafone через пошкодження обладнання. 19 січня ремонтні бригади Vodafone змогли відновити роботу оператора мобільного зв’язку на окупованій Луганщині. В Донецькій області роботи не розпочали, бо були відсутні гарантії безпеки з боку терористів.