Вибух у Голосіїво: загинула жінка, шестеро травмованих

15:51, 08.07.2017
Вибух у Голосіїво: загинула жінка, шестеро травмованих

На місці трагедії у Голосіїїво шукають людей під завалами.

Жінка, яку першою знайшли під завалами житлового будинку в Голосіївському районі Києва, від отриманих травм померла в машині "швидкої допомоги" в суботу. Ще двоє постраждалих киян госпіталізовано.

 

Рятувальники продовжують розбирати завали і шукати людей.

 

Про це повідомила речник поліції Києва Оксана Блищик у Facebook.

 

"Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України - порушення встановленим законодавством вимог пожежної безпеки. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень померла жінка, ще шестеро - травмовані", - повідомила пані Блищик.

 

Співробітники поліції надають допомогу місцевим жителям, спілкуються зі свідками та очевидцями.

 

У свою чергу, Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що під завалами в даний час можуть перебувати ще люди, але їхня кількість невідома, тривають пошуково-рятувальні роботи.

 

Голова ДСНС України Микола Чечоткін повідомив журналістам, що вибух стався в триповерховому будинку за адерсою: проспект Голосіївський, 70, близько 13:30 суботи.

 

За його словами, на місці події працює близько 100 чоловік особового складу служби, робота буде відбуватися в цілодобовому режимі.

 

Голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що загалом у будинку зареєстровано 64 мешканці.

 

Як повідомляла «УМ», потужний вибух стався в житловому будинку поблизу метро Голосіївська і готелю "Мир" у Києві в суботу після обіду.  О 14:25 з-під завалів дістали жінку, але врятувати її не вдалося. .