Добровольця Осмаєва виписали з лікарні після нападу

16:53, 08.06.2017
Добровольця Осмаєва виписали з лікарні після нападу

Аміна Окуєва і Адам Осмаєв залишили лікарню.

Колишній боєць-доброволець АТО Адам Осмаєв, який отримав вогнепальні поранення під час нападу кілера, виписався із лікарні у Києві в четвер.

 

Про це написала журналіст Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook.

 

"Адама Осмаєва виписали з лікарні. Він у вишиванці і в гарному настрої. Біля нього його дружина Аміна Окуєва. Саме вона нейтралізувала кілера та надала першу допомогу чоловікові", - написала вона.

 

За слвоами журналістки, "Осмаєв вважає, що замовник це східний сусід, а саме Путін». Тоді як на думку постраждалого добровольця, виконавці можуть бути різні, він не виключає, що серед них і нинішній лідер Чесні Кадиров.

 

Як повідомляла «УМ», 1 червня у Києві на Подолі стріляли у колишніх бійців-добровольців Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва.

 

За попередньою інформацією, нападник назвався французьким журналістом і запросив подружжя на зустріч, а потім у машині вистрілив в Адама – тоді ж Аміна відреагувала миттєво і вистрелила у відповідь з нагородної зброї.

 

За даними ЗМІ, людина, яка намагалася застрелити Осмаєва, є кілером із прізвиськом "Дінго", який вбив охоронця президента Чечні Рамзана Кадирова.

 

На думку Окуєвої, напад на Осмаєва здійснив досвідчений кілер, якого готували в ФСБ або ГРУ Росії.