Сирський на «передку» підбадьорив бійців і нагородив кращих воїнів, фото

13:04, 25.01.2024
Сирський на «передку» підбадьорив бійців і нагородив кращих воїнів, фото

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав українських захисників на передовій. (Фото: Телеграм СИРСЬКИЙ)

Воїнів, які стримують російських загарбників на передньому краї, відвідав та нагородив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

 

Як інформує УМ, про це 25 січня повідомили на його Telegram-каналі.

 

«Вчергове особисто поспілкувався з тими, хто безпосередньо виконує бойові завдання на лінії бойового зіткнення та подякувати їм за їх визначний внесок у справу захисту нашої Батьківщини», — йдеться у повідомленні.

 

Кращим військовослужбовцям Олександр Сирський вручив державні нагороди, відзнаки Головнокомандувача ЗСУ, командувача Сухопутних військ ЗСУ та цінні подарунки.

 

 

«Без сумніву, наші герої, це найкращі представники українського суспільства, які попри надзвичайно складні умови та смертельну небезпеку зразково виконують свій військовий обов’язок, виявляють непохитну стійкість, незламність духу та мужність», — сказав він.

 

Командувач додав, що наші воїни продовжують нищити ворога та міцно тримати оборону.

 

 

Дещо раніше Олександр Сирський з робочим візитом відвідав бригади на Сіверському та Бахмутському напрямках Донецької області та повідомив, що на цих напрямках обстановка вкрай напружена.

 

Як повідомляла УМ, Нова традиція: комбриг «Азову» нагородив бійців іменними ножами.