Королівська бригада у Бахмуті презентувала пісню про захисників, відео

20:17, 20.02.2023
Королівська бригада у Бахмуті презентувала пісню про захисників, відео

Бійці королівської бригади

Бригада 24 ОМБр імені короля Данила відзняла у Бахмуті кліп про своїх бійців на авторську пісню і презентувала його в Ютубі.

 

Як інформує Україна молода, про це 24 ОМБр імені короля Данила повідомляє у Фейсбуці.

 

«Представляємо Вашій увазі прем'єру кліпу до авторської пісні про нашу славетну Королівську бригаду, який ми відзняли у Бахмуті», - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначають військові, Бахмут за всі ці роки на Донбасі став для львівської бригади дуже рідним та символічним. У відеоряді використані обличчя бійців, які боронять країну на передовій.

 

 

Кожен з нас різний: за віком, статтю, статурою та вподобаннями. Але разом ми єдині і сильні», - зазначили в бригаді.

 

Як відомо,24 окрема механізована бригада імені короля Данила базується в місті Яворів на Львівщині. У 2004 та 2017 роках 24 ОМБР визнана найкращою бригадою в Західному оперативному командуванні, а 2005 року - найкращим підрозділом Сухопутних військ ЗСУ. Свого часу в лавах 24 ОМБР проходили службу: генерал-лейтенант Олександр Павлюк, генерал-майор Валерій Залужний, генерал-лейтенант Сергій Наєв, генерал-полковник Геннадій Воробйов, а також НГШ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

 

З початком збройного конфлікту на сході України 24 бригада - один з найбільш боєздатних підрозділів ЗСУ, а на її базі утворені декілька «важких» батальйонних тактичних груп. Зараз «королевичі» на Донеччині продовжують примножувати втрати ворога.

 

Як повідомляла УМ, украінський хіп-хоп гурт ТНМК випустив кліп на пісню «Дивись, куди ідеш», у якому артисти попереджають про небезпеку вибухових пристроїв та наголошують дотримуватися правил поводження з ними.