У конкурсі малюнків перемогла донька героя-поліцейського з Ірпеня, фото

11:09, 20.12.2022
У конкурсі малюнків перемогла донька героя-поліцейського з Ірпеня, фото

4-річна Мілана Близнюк - переможниця конкурсу. (Фото: Фейсбук Нацполіція)

Донька загиблого капітана поліції, Почесного громадянина Ірпеня Сергія Близнюка, 4-річна Мілана, стала переможницею конкурсу малюнків до Дня святого Миколая, який організувало Міністерство внутрішніх справ України.

 

Як інформує УМ, про це повідомили пресслужби МВС та поліції Київщини у Фейсбуці.

 

Учасниками конкурсу були понад 2,5 тис. дітей віком до 14 років. Автори 400 відібраних малюнків будуть нагородженні у своїх регіонах, а 10 переможців були запрошені для вручення заохочувальних подарунків до Міністерства.

 

 

«Окремий подарунок підготував міністр внутрішніх справ України. Передивившись сотні робіт, Денис Монастирський визнав кращою роботу 4-річної Мілани з міста Ірпінь», – зазначає пресслужба МВС.

 

Дівчинка зобразила свій майбутній перший похід до школи. На малюнку її веде за руку лише мама, бо тато відтепер – янгол.

 

 

Також у День святого Миколая Мілана отримала привітання й подарунки від начальника Бучанського райуправління поліції Андрія Ткача та керівника поліції Ірпеня Олександра Малоголового.

 

Нагадаємо, що Сергій Близнюк загинув, евакуюючи жителів Ірпеня під час бойових дій у березні ц. р. – у його автомобіль влучив снаряд. 14 липня депутати Ірпінської міськради вирішили присвоїти йому посмертно звання Почесного громадянина міста. 

 

 

Як повідомляла УМ, учениця Вінницької дитячої музичної школи №1 Вероніка Камінська за останні пів року взяла участь в одинадцяти музичних конкурсах і скрізь виборола першість.