У Черкасах депутата-колаборанта Замирайла облили зеленкою і змусили вибачатись

13:14, 09.08.2022
У Черкасах депутата-колаборанта Замирайла облили зеленкою і змусили вибачатись

Активісти пофарбували депутата- зрадника Замирайла зеленкою (Фото: видання «18000»)

Депутата Черкаської міської ради Олександра Замирайла, судді випустили під заставу, а активісти  облили зеленкою.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє черкаське видання «18000».
 
Нагадаємо, що Замирайло очолював фракцію «Опозиційна платформа – за життя» до заборони цієї партії,  працював помічником чинного нардепа, виправдовував російську агресію проти нашої держави та планував очолити окупаційну адміністрацію на Черкащині, якби ворогу вдалося захопити регіон.
Також біля пам’ятнику загиблим воїнам Замирайло став на коліно і попросив вибачення.
 
«Я прошу вибачення у всіх воїнів. “Азов”, “Нацкорпус”, “Правий сектор”… Пацани, лишайтесь живими і повертайтесь додому до своїх сімей, – сказав він.
 
Нагадаємо Замирайлу обрали запобіжний захід тримання під вартою з можливістю застави.
 
 
Під час судового засідання слідством були надані докази у вигляді задокументованих розмов Замирайла, де він бажає смерті українським воїнам, а також перемоги путіну та п’є разом з дружиною за його здоров’я.
 
Сам Замирайло у суді факт відповідних розмов не спростовував, втім акцентував на тому, що вони нібито були “приватними”, а публічно він виключно за Україну та її суверенітет.
 
 
Черкаська прокуратура внесла апеляцію на рішення слідчого судді щодо визначення застави в сумі 208 тис. грн. 
 
4 серпня стало відомо, що за Замирайла внесли заставу. Цього ж дня під стінами СІЗО відбулася перша попереджувальна акція.
 
Сьогодні це питання розглянув Апеляційний суд Черкаської області й оголосив рішення: застава збільшена до 380 мінімальних прожиткових мінімумів, тобто майже до 1 млн гривень.
 
Як повідомляла УМ, руський генерал, який народився на Черкащині, надавав накази про обстріли Бучі, Ірпіня, де перебували його родичі.