Окупанти «привітали» захисників «Азовсталі» з перемогою України на «Євробаченні» - Андрющенко, фото

12:36, 15.05.2022
Окупанти «привітали» захисників «Азовсталі» з перемогою України на «Євробаченні» - Андрющенко, фото

Ієзуітські "привітальні" напиши рашистів на бомбах, які вони згодом скинули на захисників "Азовсталі". (Фото: Телеграм Андрющенко Time)

За перемогу на «Євробаченні-2022» російські варвари вирішили помститися Україні – вони малювали на запалювальних бомбах послання для захисників "фортеці Бога" - "Азовсталі" у Маріуполі.

 

Як інформує УМ, про це 15 травня повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграм.

 

Окупанти на бомбах залишили написи: “Kalusha, як ви і просили!” та “На Азовсталь”.

 

Росіяни цинічно відправили на голови захисників Маріуполя запалювальні боєприпаси з фразою “Help Mariupol – Help Azovstal right now”. І вказали дату фіналу пісенного конкурсу.

 

 

“Ось реакція російських військових на нашу перемогу на “Євробаченні 2022″. І ця реакція масово радісно підтримана населенням недоімперії”, – йдеться в повідомленні.

 

Зазначимо, що зранку 15 травня загарбники атакували “Азовсталь” запалювальними боєприпасами, можливо фосфорними бомбами.

 

Нагадаємо, за даними російських військових, вони використали на “Азовсталі” запалювальні снаряди 9М22С з термітними шарами. Їхня температура горіння досягає близько 2,5 тисячі градусів.

 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що напередодні російські окупанти виставили у публічний доступ особисті контакти наречених та дружин захисників з “Азовсталі”.

 

Як повідомляла УМ, в багатостраждальному Маріуполі російські загарбники почали застосовувати проти українських бійців, які тримають оборону на заводі «Азовсталь», запалювальні снаряди.