Десантник Ігор Тичина з Коростеня помер від бойового поранення у Харкові

01:20, 03.01.2022
Десантник Ігор Тичина з Коростеня помер від бойового поранення у Харкові

Десантник Ігор Тичина став першою бойовою втратою ЗСУ в 2022 році. (Фото з відкритих джерел)

Боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Ігор Тичина помер від наслідків поранення кулею ворожого снайпера у військовому госпіталі у Харкові 1 січня 2022 року.

 

Захисник України отримав важке поранення у голову на позиціях ЗСУ поблизу селища Нью-Йорк 27 грудня, його змогли евакуювати, кілька днів медики боролися за його життя. Весь цей час воїн перебував у комі.

 

Ігорю було лише 20 років, він уродженець міста Коростень Житомирської області.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднила міськрада Коростеня у соцмережах у неділю, 2 січня.

 

«Коростенська громада втратила свого сина -Тичину Ігоря Олеговича, бійця 95-ї бригади. Був поранений снайпером, лікарі боролися за його життя, але врятувати не змогли. Прощання відбудеться на центральній площі міста. Про день і час буде офіційне повідомлення», - йдеться у повідомленні.

 

Водночас, у Коростенському міському колегіумі, випускником якого був десантник  додали:

 

«З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21-му році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на сході нашої держави… Тичина Ігор гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися».

 

Тоді як колектив медичних працівників КНП « Коростенська ЦРЛ» Ушомирської сільради висловив глибоке співчуття матері Ігоря, медичній сестрі поліклінічного відділення лікарні Ірині Анатоліївні Тичині і всій  родині з приводу непоправної втрати.

 

 

З місцевих ЗМІ Коростеня стало відомо, що Ігор народився у 2001 році в багатодітній родині. Закінчив у Коростені школу №10. Захоплювався спортом, був волейболістом.

 

Як повідомляла «УМ», десантник Станіслав Богуславський з Новомосковська загинув від ворожої кулі під Авдіївкою за кілька годин до Нового року.